A PMSystem részletes bemutatása

A PMSystem rendszer egy átfogó munkafolyamat támogató rendszer, amely lehetőséget biztosít az oszlop ajtók felmérési, rendelési és felszerelési tevékenységek nyomonkövetésére és adminisztrálására. A rendszer a webes kialakításának köszönhetően elérhető desktop számítógépről, tabletről vagy mobiltelefonról.

A rendszer üzemeltetője az Electro Construct Kft.

A munkafolyamatról

Keretszerződött partnerek

A keretszerződött partnerek a Electro Construct Kft-vel szerződéses viszonyban álló cégek, akik egy vagy több régióban is felügyelik a felmérési és kivitelezési munkálatokat. A keretszerződött partnerek nem lépnek be a rendszerbe, a munkafolyamatok felügyelete a kijelölt régiókon keresztül történik.

Régiók

A régiók a keretszerződött partner egy-egy üzemeltetési területért felelősek. Ott projecteket indíthatnak, felügyelhetik a felmérési és felszerelési munkálatokat. A régiók a rendszerben történő regisztrálását az Electro Construct Kft végzi. Az újonnan regisztrált régió kapcsolattartót a rendszer email üzenetben értesíti, aki a jelszó kiválasztása után tud a rendszerbe belépni. Számukra a rendszer az alábbi lehetőségeket biztosítja:

Kivitelezők

A régió által kijelölt alvállalkozók, akik a felmérést és felszerelést végzik. A kivitelezők a rendszerben történő regisztrálását a régió végzi. Az újonnan regisztrált kivitelező kapcsolattartót a rendszer email üzenetben értesíti, aki a jelszó kiválasztása után tud a rendszerbe belépni. Egy régió tetszőleges számú kivitelezőt regisztrálhat.